Om mig

Mitt foto
Nyfiken skånepåg som hamnade i Stockholm men nu flyttat vidare och bor i Leksand. Det är kul. Har sprungit några ultralopp, det är kul. Har köpt klofiberräcer och cyklar en del, det är kul. ... men jag rakar nog inte benen ... ännu ... Den Stora Utmaning 2011 var Järnmannen i Kalmar. Triathlon är så roligt att jag gör en IronMan varje år, det är kul.

måndag 16 april 2012

Tankar till TEC

Fy fan. Jag tar det en gång till, fy fan. 1 dm snö, blött, kallt och geggigt. Min debut på TEC kunde gått bättre om man säger så; jag gav upp efter 6 mil.

Jag vill att löpningen ska vara rolig och njutningsfull, utmanande javisst, men någonstans måste det vara kul också. Inte nödvändigtvis ”hahahaha, å så fantastiskt”-skoj hela tiden, det blir svårt på en distans över 16 mil, men njutningen i utmaningen måste finnas där.
Och i lördags var det faktiskt inte kul alls.
Någon gång.
Överhuvudtaget.

Eller, jo, det var det. Fantastiska funktionärer och glada Täbybor som hejade runt banan jackade upp mungiporna och de där 20 minuterna på en nyskottad grusväg med solen vackert blänkande i Rönningesjön var också bra. Men det räcker inte om jag ska orka hålla på i uppåt 30 timmar. Belöningen och glädjen av att genomföra övervägde inte slitet och att vara dyngsur efter 4 minuters löpning.

Så jag vek in skägget, hoppade av, gav upp, bröt ihop … DNF.

För mig är det nästan lite obegripligt att det fanns någon som genomförde distansen överhuvudtaget och inte nog med det, Anna Grundahl, IF Linnea, passade även på att sätta rekord för kvinnor med tiden 17:30:58, 6:32 min/km. Det är bara att titta på bilderna och bli imponerad.

Stor svettig, dyngsur löparkram till alla er som genomförde, vi ses nog nästa år och då tänker jag inte vika ner mig.


Foto: Stefan Manning

























Foto: Stefan Manning


Foto: Stefan Manning

2 kommentarer:

Erik sa...

Ser ut som det brukar göra på Novemberkåsan. Men, var är bågarna?

Zäta sa...

Tror inte det fanns ostbågar i växlingsområdet men jäkligt goda chips :-)